Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 50 týdnů 2 dny
ČR/Pardubický kraj – Zefektivnění státní správy pokračuje rušením finančních úřadů. V celé republice se to dotkne 77 z 201 územních...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Chrudim – Parkování před finančním úřadem v městském parku je dlouhodobě katastrofální. Obdobně špatně hledají řidiči místo ke stání i ve dvoře...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Mimořádná opatření, která souvisí se snahou vlády České republiky předcházet nákaze coronavirem, dopadla i na jinak obávaný „berňák“....Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Východočeské Athény se dají stejně dobře označit za město, v němž na každém druhém kroku lze narazit na obchod s oblečením, stejně dobře...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Chrudim – Dobrovolní hasiči a řidiči osobních aut se mohou do konfliktu dostat poměrně snadno. Stačí na silnici dostatečně neuhnout ke krajnici,...Celý článek »
vydáno před 5 let 49 týdnů
Chrudim/Praha – Podnikatelé nemají příliš jednoduchý život. Státní mašinerie jejich životy často drtí nesmyslnými příkazy a podmínkami tak, aby...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Se začátkem nového roku nastává čas, v němž většina Chrudimáků podává svá daňová přiznání. Vydat se na tuto neradostnou cestu autem, není...Celý článek »
vydáno před 6 let 47 týdnů
Chrudim – Najít parkovací místo kdekoliv na parkovištích v úřední den, je v podstatě zbytečná snaha. Všechna bývají bez výjimky obsazená. Nejinak...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Každý občas potřebuje vyřešit neodkladnou záležitost na finančním úřadu. Jedním z těch, kdo do budovy v Městském parku v minulých dnech...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - V budově místního „berňáku“ padaly hlavy. Stínání úředníků sice proběhlo pouze obrazně, ale i tak si každý, kdo rok co rok nerad platí daně...Celý článek »