Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim/Hrochův Týnec – Ačkoliv radar v Hrochově Týnci byl nainstalován 7. července 2021, v plném funkčním provozu je až od 6. prosince 2021, jak...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudimsko − Peníze vybrané na pokutách z radaru už nebudou jen, jak se říká, plnit městskou kasu. Po odečtení provozních nákladů je město...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Město musí navýšit rozpočet na platy zaměstnanců, aby pokrylo náklady na zřízení nového pracovního místa, jehož náplní bude pracovat se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudimsko – Za jak dlouho a v jakých obcích se budou muset řidiči připravit na nové radary a případné pokuty za překročení povolené rychlosti? Obce...Celý článek »
vydáno před 1 týden 23 hodiny
ČR/Pardubický kraj – Cílem těchto akcí je prý především prevence, snížení dopravní nehodovosti a zvýšení bezpečnosti na silnicích. Policie ale...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Jak je to ve skutečnosti s nehodovostí v nově měřeném úseku v chrudimské městské části Markovice, mohlo v Markovicích za posledních deset...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 1 den
Chrudim – Nájemní smlouvu na radary a software měřící rychlost v Markovicích podepsalo město Chrudim v hodnotě více než dvou milionů korun (2 032 800...Celý článek »
vydáno před 1 týden 15 hodin
Chrudimsko – Postrach všech nepozorných řidičů, kteří často nechávají svoji nohu položenou na plynu více, než je dovolená rychlost, už je nablízku....Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Chrudim – Město Chrudim pomalými krůčky směřuje k tomu, že si nejspíš určí přímo samo, kdo zajistí zrealizování úsekového měření rychlosti v...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 6 dnů
Chrudimsko/Kočí – Do hledáčku policie z pohotovostního a eskortního oddělení, která projížděla obcí Kočí, se dostal v pondělí odpoledne 21. srpna...Celý článek »