Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Způsobů, jak vyřešit neuspokojivou dopravní situaci ve městě, může být hned několik. Mnozí s nadějí vzhlížejí k dokončovanému obchvatu...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Kruhové objezdy ve městě mnohdy nevyhovují současnému stavu dopravy. „Kruháky“ u nemocnice a u Kauflandu pravidelně trpí pod nadměrnými...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - Od pondělí 25. dubna do 12. června je uzavřena stará cesta do Pardubic přes místní část Medlešice. Silničáři zde budou stavět nový kruhový...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Chrudim - Další kamera by se měla v nejbližší době objevit na kruhovém objezdu u supermarketu Kaufland. Radnici totiž došla trpělivost s ...Celý článek »
vydáno před 1 den 20 hodin
Chrudim - Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 1 den
Chrudim – Město odstranilo další starou lávku, důležitou spojnici přes řeku Chrudimku. Nová lávka se ale tentokrát už opravdu chystá, jen přání...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 4 dny
Chrudim – Kvůli bourání a stavbě nového mostu by se mohla přesunout většina dálkové a mezistátní dopravy včetně nadrozměrných nákladů do...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudim – Kuriózní dopravní nehodu na kruhovém objezdu na Masarykově náměstí v Chrudimi, která se odehrála v neděli brzy ráno, už prošetřila policie...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 1 hodina
Chrudim – Díky příznivému počasí a píli pracovního týmu, kterému byla nápomocná historická tatrovka, se podařilo, že uzavírka mostu u obchodního...Celý článek »