Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 22 týdny 1 den
Chrudim – Ačkoliv se už dlouhé roky mluví o tom, že by na Moravově zahradě mohl v budoucnu vzniknout patrový parkovací dům, pokračuje se zde ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Oproti rozhodnutí z minulého zasedání zastupitelstva se město nově rozhodlo, že vykoupí pozemky kvůli příjezdu na Moravovu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Aby se mohl postavit parkovací dům s napojením do Rubešovy ulice, musely by se vykoupit pozemky. Tento krok ale svým rozhodnutím už ze...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – O možné stavbě parkovacího domu v lokalitě „Moravova zahrada“ a skandálním jednání bývalého vedení města Chrudimské noviny již informovaly...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Čas od času dorazí na radnici žádost od některého z občanů, jejímž předmětem je prodej pozemku ve vlastnictví města. Nejčastěji se jedná o...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Chrudim - Během pátečního dne, ale i sobotního rána se strážníci potýkali s nedbalými majiteli aut, kteří si zřejmě mysleli, že se jich dopravní...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 4 dny
Pardubice – V souvislosti s plánovanou výstavbou parkovacího domu by se mělo zrušit místo pro dosavadní parkování K+R u nádraží, kde je na...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 1 den
Chrudim – Strážníci městské policie budou mít v dohledné době o další zábavu postaráno. Po pár stížnostech na parkování se prý odbor dopravy rozhodl...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 4 dny
Chrudim – Nově instalované dopravní značky upozorňují na zákazy vjezdu i stání a ukazují přikázaný směr jízdy. Cyklostezka je uzavřena, průjezd na...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 5 dnů
Chrudim – Počítalo se s demolicí a moderní výstavbou budovy sporthotelu podle návrhu architekta Filipa Albrechta, i s historickou rekonstrukcí...Celý článek »