Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 28 týdnů
Chrudim – Jak již Chrudimské noviny informovaly, město mělo v plánu podstatně modernizovat způsob, kterým občanům sděluje znění nových vyhlášek,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – V krajském kole 25. ročníku soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky zvítězilo město Chrudim a postupuje do celostátního kola. Ovlivnit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Motivační soutěž Přívětivý úřad pořádá a organizuje Odbor strategického rozvoje a koordinace veřejné správy Ministerstva vnitra. Je tedy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Nejčerstvější utahování šroubů v souvislosti s řáděním čínské chřipky odnášejí mnozí živnostníci a drobní podnikatelé. Těm totiž ušlé zisky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Město Chrudim má v plánu aktualizovat svůj vozový park a začít využívat pro své potřeby dva elektromobily neboli automobily na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Pardubický kraj/Holice – V pátek 28. srpna byla slavnostně otevřena nová moderní výjezdová skupina Rychlé zdravotnické pomoci (RZP) v Holicích....Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Pardubice – Modernizace železničního uzlu v Pardubicích bude trvat od září 2020 do října 2024, s rozpočtem činícím více než 5 miliard korun. ...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – V minulých dnech se otevřel pro zákazníky nově zrekonstruovaný hypermarket Albert. Po rychlé třítýdenní přestavbě přivítal zákazníky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Ne každý je spokojen s prací městských úředníků nebo strážníků městské policie. Především „měšťáci“ nezřídka schytají prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Naplánované investice a úpravy technického zázemí v nemocnicích neustaly ani v době nouzového stavu. Chrudimská nemocnice se tak...Celý článek »