Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim/Vlčnov/Slatiňany – Kvůli postupující stavbě obchvatu je naplánovaná už od této středy uzavírka na silnici mezi obcí Slatiňany a Vlčnovem....Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Chrudim - Dlouho odkládaná uzavírka Václavské ulice se v tomto týdnu konečně uskuteční. Ve dnech 11. a 12. prosince se tak řidiči musí připravit...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Od včerejška jezdí autobusová doprava v Chrudimi kvůli uzavírce mostu u OC Tesco zdarma. Od nemocnice k zimnímu stadionu projíždí autobusy...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 1 den
Chrudim/Vlčnov – Od začátku existovaly pochyby, jak dlouho azurově čistá voda ve vlčnovském rybníce asi vydrží. A ukázalo se, že oprávněně. Město...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 1 den
Chrudim – Řidiči si budou moct už brzy oddychnout, že jim před kola nebudou skákat alespoň opilí bezdomovci. Ačkoliv to vypadá, že se silnice z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Kvůli opravám plynovodu v Novoměstské ulici, a s tím související uzavírkou, letos zdobí vánoční strom Resselovo náměstí o dva týdny dříve....Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Úpravy v Novoměstské ulici by mohly vyřešit pravidelné uzavírky při sportovních událostech a rovněž ulehčit parkování rodičům vozícím děti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim/Vlčnov – Tento úsek se stal v minulosti už několikrát dějištěm nehody, která skončila vozem na střeše. Předminulý pátek tudy projížděl...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »