Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
Praha – Fotbalisté Chrudimi ve FORTUNA národní lize zvládli další venkovní utkání a z Prahy si přivezli tříbodové vítězství! Vše načal v závěru...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Praha – Ve vloženém 9. kole se v utkání dvou sousedů v tabulce radovala Chrudim, která si z Dukly odvezla cenné a premiérové vítězství 2:0....Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi porazili v odloženém střetnutí 4. kola FORTUNA národní ligy jednoznačně 3:0 poslední Vyšehrad, který je i po sedmi...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Dohrávka úvodního kola FORTUNA národní ligy mezi Chrudimí a Jihlavou, která byla odložena kvůli koronaviru, dopadla lépe pro hostující...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – V sobotu 29. srpna v 11:00 vše vypukne. Klub MFK Chrudim odstartuje již svoji třetí sezonu ve FORTUNA národní lize. Po odloženém...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim - Fanoušci Za Vodojemem viděli neskutečný obrat. Dukla Praha vedla v Chrudimi již 2:0, chrudimští fotbalisté si ale ve zbytku zápasu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 32 týdny
Reparát za Líšeň se povedl. Chrudimští fotbalisté doma udolali houževnatý Třinec výsledkem 1:0 a slaví zisk důležitých tří bodů. Rozhodující branka...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Chrudim - Chrudimští fotbalisté měli souboj s Líšní dobře rozehraný, nakonec ale odešli ze zápasu bez jediného bodu. Těsné vedení nováček...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 4 dny
Tábor – Fotbalisté Chrudimi remizovali v sobotním 17. kole FORTUNA národní ligy bez branek s Táborskem. Jihočeši byli v duelu střelecky aktivnějším...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 8 hodin
Chrudim – Dlouhá zimní příprava je definitivně za chrudimským týmem, hráči, realizační tým a fanoušci odpočítávají poslední desítky hodin do ostrého...Celý článek »