Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 42 týdny
Jihlava – Fotbalisté Chrudimi zakončili letošní ročník FORTUNA národní ligy na desátém místě. Poslední porážka přišla na hřišti Vysočiny Jihlava, kde...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Chrudimská fazóna v jarní části soutěže pokračuje. Domácí fotbalisté předvedli výborný vstup do zápasu, o nadějné vedení se ale nakonec...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Jihlava - Senzaci nedotáhli do konce. Chrudim na horké půdě v Jihlavě dvakrát smazala manko domácího favorita, potřetí se jí to ale již nepodařilo....Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim - V přímém přenosu České televize dokázali chrudimští fotbalisté skvělé věci. V pohledném a na branky hojném zápase s Jihlavou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 48 týdnů
Chrudim - Před chrudimskými fotbalisty je šest kol před koncem premiérového ročníku ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE další zajímavá výzva. Před televizními...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Jihlava - Na vítězství proti Mladé Boleslavi a Hradci Králové se chrudimským fotbalistům navázat nepodařilo. Na horké půdě lídra tabulky z ...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 3 dny
Praha - Sparta ve 4. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY zvítězila na domácím hřišti nad Chrudimí 2:0. V prvním poločase měly šance oba týmy, ale...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 4 dny
Vlašim – Chrudim zapsala druhý bod do tabulky FORTUNA národní ligy proti Vlašimi! Středočechy poslal do vedení ve 13. minutě John Solomon, čtvrt...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 4 dny
Chrudim – Úvodní zápas nového ročníku FORTUNA národní ligy za sebou mají fotbalisté Chrudimi, kteří doma remizovali s ambiciózní Líšní. V zajímavém...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 2 dny
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi ve 28. kole FORTUNA národní ligy zvítězili nad Varnsdorfem 3:2. Skóre utkání otevřel dvěma góly Hašek, ale snížil po...Celý článek »