Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 19 týdnů 3 dny
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi v 16. kole FORTUNA národní ligy zdolali Vlašim na domácí půdě 1:0. Jediný gól zápasu vstřelil ve 24. minutě kapitán MFK...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 3 dny
Vlašim – Chrudim zapsala druhý bod do tabulky FORTUNA národní ligy proti Vlašimi! Středočechy poslal do vedení ve 13. minutě John Solomon, čtvrt...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi si v dohrávce 16. kola FORTUNA národní ligy poradili s Vlašimí 4:2 a na nesestupové pozice ztrácejí už jen bod. Trenéru...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Vlašim – Podobnou sérii v Chrudimi po svém příchodu do FORTUNA národní ligy před třemi lety nepamatují. Na mužstvu leží deka, nedává šance a z minima...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – Fotbalisté Chrudimi famózně zakončili nesmírně úspěšný podzim. Proti Vlašimi rozhodl velmi rychle Ladislav Mužík, těsný náskok si již vzít...Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Fotbalisté Chrudimi v domácím souboji s Vlašimí rychle vedli, dobře rozehrané utkání ale do vítězného konce nedotáhli. Hosté po zlepšení ve...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim - Kamerám České televize se v Chrudimi eviděntně zalíbilo. Čtrnáct dní po skončení nesmírně zajímavé bitvy mezi MFK Chrudim a Vysočinou...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Vlašim - Chrudimští fotbalisté si z Vlašimi žádný bod neodvezli. Proti Vlašimi po kvalitním výkonu přišli o naději na bodový zisk po dvou gólech...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 4 dny
Tábor – Fotbalisté Chrudimi remizovali v sobotním 17. kole FORTUNA národní ligy bez branek s Táborskem. Jihočeši byli v duelu střelecky aktivnějším...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Chrudim – Dlouhá zimní příprava je definitivně za chrudimským týmem, hráči, realizační tým a fanoušci odpočítávají poslední desítky hodin do ostrého...Celý článek »