Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Město Chrudim je největším akcionářem společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim. Rada města měla v pondělí vybrat zástupce města...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Celé město se zdá být rukojmím jednoho člověka, který neuspěl ve své kandidatuře na člena představenstva společnosti Vodovody a kanalizace...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Chrudim – O tom, že valná hromada společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim (VaK) zvolila z chrudimských kandidátů do svého nejužšího vedení pouze...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim/Hlinsko – V úterý 4. června se uskutečnila volební valná hromada společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, a.s. Zvolena byla dozorčí rada i...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim - Vodovody a kanalizace a.s. Chrudim jsou společností, jejíž hlavní činnost spočívá ve správě, obnově a rozvoji vodárenské infrastruktury na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Na valnou hromadu společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, která se bude konat na jaře, nejpozději v červnu, vyšle zastupitelstvo pokaždé...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Volební místnosti po celé České republice se právě uzavřely. V Chrudimi se hlasovalo ve 29 volebních okrscích. Eva Doležalová, která je...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim – Zatímco v roce 2021 informovala tisková zpráva občany, že žádný dramatický cenový nárůst se konat nebude, protože nastane navýšení o...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Po dvou hodinách od uzavření volebních místností je v Chrudimi sečtena skoro čtvrtina všech odevzdaných volebních lístků, tedy 7 z 29...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Je před volbami a na opravy chodníků, které byly horkým volebním tématem u Chrudimáků i hnutí ANO 2011, už moc času nezbývá. Jak...Celý článek »