Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 týdny 4 hodiny
Chrudim – U nábřeží Chrudimky to po vykácení stromů vůbec nevypadá přívětivě a může být hůř. Povodí Labe totiž vše řeší jen z hlediska...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Ukazuje se, jak moc by měli být lidé v nadcházejících volbách všímaví k populistickým formulacím o určených cílech, které vlastně ani...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Chrudim – Řidiči nemají kde parkovat nejen v centru města, ale také, již tradičně, na sídlištích. Město namísto snahy o výstavbu nových parkovacích...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Až do 21. srpna letošního roku bude chrudimská firma Geogard pracovat na úpravách parkoviště za sportovní halou ve Sladkovského ulici. Jako...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim – O možném řešení nepříjemné dopravní situace Na Rozhledně Chrudimské noviny již informace přinesly. Jeden z tamních obyvatel dokonce vyrazil...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim – O tom, že dopravní situace ve městě není úplně optimální, nepochybuje asi nikdo. Chybějící parkovací místa nutí řidiče odstavovat auta, kde...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – Cyklisté, kteří chtějí v ulici Na Ostrově pokračovat směrem na Slatiňany, mají několik možností, kudy se vydat. Buď převedou svůj bicykl...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Na svém prvním řádném jednání mohou koaliční zastupitelé „protlačit“ první dobrý skutek. Málokterý politik se může pochlubit, že by se mu...Celý článek »