Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 50 týdnů 1 den
Chrudim – Na konci loňského roku odborníci na základě šetření odhalili špatný stav střechy dílen. V současné době probíhají přípravné a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Pardubický kraj – Devatenáctiletý student sestrojil z pomsty výbušné zařízení z tlakového hrnce a hřebíků a umístil ho do kontejneru v blízkosti...Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – „Položit pacienta na záda a zvednout mu nohy – ano, to je správná protišoková poloha. Pamatujte, že když krvácení trvá déle než...Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim – O nálezy munice není především v okolí města příliš velká nouze. Lesy Na Podhůře ukrývají spoustu granátů, nábojů a dalších vynálezů...Celý článek »
vydáno před 5 let 38 týdnů
Pardubice/Chrudim - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) přijal ve své kanceláři koncem června Michala Žáka, který reprezentoval...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Na Střední průmyslové škole v Chrudimi se v minulém týdnu sešli zástupci školy s krajskými a městskými politiky a pedagogové...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim – V příštím školním roce už se budou studenti Střední průmyslové školy Chrudim učit pracovat na nových obráběcích strojích. V rámci...Celý článek »
vydáno před 6 let 16 týdnů
Chrudim - Tolerance, chápaní a poznávání odlišných kultur i náboženství, boj proti násilí, ale i zlepšování jazykových dovedností. To byly cíle...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – Místní Střední průmyslová škola patří k elitním vzdělávacím ústavům v rámci celé České republiky. Potvrdilo se to i v letošním kole soutěž...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Pardubice - Řídicí výbor ITI Hradecko-pardubické aglomerace na svém včerejším jednání schválil realizaci dalších projektů z oblasti dopravy,...Celý článek »