Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Městským lesům se nedaří. Tato informace není žádným velkým tajemstvím. Po tučných letech, kdy pravidelně vykazovaly zisk ve stovkách tisíc...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim – Městské lesy jsou v katastrofálním stavu. Destrukce lesních porostů, kterou má na svědomí jak kůrovec, tak dlouhotrvající sucho, bude mít...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Hlavním tématem na včerejší Radě města Chrudim bylo hospodaření v městských lesích. Radní vzali včera na vědomí hospodaření za rok 2021 a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Město vypisuje nové výběrové řízení na ředitele a jednatele Městkých lesů Chrudim. Se současným ředitelem se ale dle vyjádření starosty...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Zadávací řízení na nové volnočasové atrakce v Rodinném parku Podhůra u rozhledny Bára už je v plném proudu. Příjem nabídek probíhá do 24....Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Forbes – Česko je vyprahlé. Problémem totiž není jen nedostatek srážek, ale především vzrůstající teplota.Právě její vliv sleduje profesor Zdeněk...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – O změnách ve vedení městských firem Chrudimské noviny již informovaly. Nové vedení města má totiž nezpochybnitelné právo, vybrat si takové...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Pardubice - Kůrovcový štáb Pardubického kraje má za sebou své třetí jednání. Zástupci Pardubického kraje, Ministerstva zemědělství ČR, Lesů ČR,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim – Problematika péče o zeleň je téma, které u obyvatel města rezonuje neobyčejně silně. Jedna část veřejnosti touží po co nejrychlejším...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Pardubice - Hejtman Martin Netolický (ČSSD) jednal s krajským ředitelem Hasičského záchranného sboru Pardubického kraje Alešem Černohorským a...Celý článek »