Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – Parkování na sídlištích je velký problém a lidé chtějí po svých politicích, aby ho řešili. Na té místní, lokální úrovni, jde o dlouhé roky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Některá místní periodika přinesla informaci o připravované výstavbě parkovišť ve městě. Nemělo by jít jen o běžná, venkovní stání, ale...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Chrudim – Sídliště U Stadionu je největším místním blokem panelových domů. Dlouhá léta se hovoří o jeho revitalizaci, prozatím však dochází pouze k...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Chrudim - Domovní samospráva bytového domu čp. 717 - 720 v sídlišti U Stadionu se obává, že sliby radnice na rozšíření parkovišť před zdejšími...Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Chrudim - Krátce před sedmou hodinou ráno volal na tísňovou linku 156 místní muž, aby strážníkům oznámil, že objevil v Husově ulici nezajištěný...Celý článek »
vydáno před 10 let 48 týdnů
Chrudim - Že se na chodníku s auty neparkuje, se od strážníků dozvěděli dva majitelé osobních aut, kterým strážníci museli za jejich pohřešek v...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Během pátečního dne, ale i sobotního rána se strážníci potýkali s nedbalými majiteli aut, kteří si zřejmě mysleli, že se jich dopravní...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Chrudim - Dnes v půl šesté ráno přijali strážníci oznámení o zaparkované dodávce bránící v Husově ulici ve vjezdu do garáže. Strážníkům se...Celý článek »
vydáno před 11 let 20 týdnů
Chrudim - Strážníci se během pondělního dne opět potýkali se špatným parkováním aut. Po půl desáté dopoledne byli upozorněni na špatnou průjezdnost...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Chrudim - V neděli před 19. hodinou se strážníkům ozval anonymní ženský hlas a uvedl jim, že v Husově ulici jsou špatně zaparkovaná dvě...Celý článek »