Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Vždy, když se objeví úvahy o stavbě „obchvatu“, který by měl ulevit především obyvatelům sídliště Leguma, vyraší též dotazy na léta...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim – Trať, která spojuje druhé největší město Pardubického kraje a Heřmanův Městec, čas od času jako by vystoupala ze zapomnění. Osobní vlaky...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 1 den
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 6 dnů
Chrudim – Říká se, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Podobné to je i s řešením opravy zdí podél Chrudimky, kudy jezdí...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 6 dnů
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 12 hodin
Chrudim – Zatímco u realizace cyklostezky Chrudim–Vlčnov se zaspalo a povede tu bohužel jenom chodník, u cyklostezky na Podhůru to zatím vypadá stále...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 10 hodin
Chrudim – Řidiči si budou moct už brzy oddychnout, že jim před kola nebudou skákat alespoň opilí bezdomovci. Ačkoliv to vypadá, že se silnice z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Tu a tam se někde ve křoví už teď objeví nějaké to „sdílené kolo“. Důkazem toho je i aktuální seznam nálezů a ztrát, kde ztracená nebo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Řidiče čekají změny, které mnohé nepotěší. Navrhla je Správa a údržba silnic Pardubického kraje prý kvůli omezení tranzitu. Čtvrtý květnový...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) a místostarosta Aleš Nunvář (Piráti) odkryli karty. Žádný Dům přírody ani Rodinný park...Celý článek »