Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim – Pondělní parno nepřidalo na náladě ani městským zastupitelům, ani veřejnosti, jež si do velké zasedací místnosti na Pardubické ulici našla...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 6 dnů
Chrudim – Hospodařit v Chrudimi s přidělenými penězi z rozpočtu nebude ani tento rok žádná selanka. Šetří se tak, že už se dopředu počítá s...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 52 min
Chrudimsko – V plném proudu je Týden knihoven, celostátní  projekt Svazu knihovníků a informačních pracovníků ČR. Knihovny odpouštějí pokuty za...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 3 dny
Chrudim – Tak už je to tady! Stavební práce na dlouho očekávaném projektu už se začínají pomalu rozjíždět.  Celý tento prostor se promění ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Je to prý otázka běžné praxe i v jiných knihovnách, což je bohužel pravda. Doba už je zkrátka taková. Generaci Z prý postačí docela dobře...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Od úterý začíná každoroční Týden knihoven, během kterého se konají nejrůznější zajímavé akce a setkání. Všechny proběhnou, jen se u toho...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Budou mít veřejná projednávání projektů chystaných městem vůbec někdy konce? Tato otázka se nabízí, když si aktivní občan přečte nejnovější...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Nebude to dlouho trvat a chrudimská knihovna vyhlásí amnestii. Amnestii pro všechny ne příliš pořádné nebo zapomnětlivé čtenáře, kterým se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Málokdy se nová výstavba setká se souhlasem starousedlíků. Prakticky nikdo nechce měnit zažité zvyklosti, mít „za humny“ další budovy,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Místní městská knihovna má několik poboček. Kromě té neznámější a nejvíce využívané ve Filištínské ulici zajišťuje provoz také v budově...Celý článek »