Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrast – Kolem chrudimského starosty se zamotává nejasná kauza. Kdo bude platit tři čtvrtě milionu? Oprava jihovýchodní zdi zámeckého parku v Chrasti...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 2 dny
Chrast – Chrast městskou policii sice nikdy neměla, zato v obci až do konce roku 2021 fungovalo policejní Obvodní oddělení Chrast. Jednání o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Volby do Poslanecké sněmovny se blíží a s krátícím se časem roste i nervozita kandidátů. Nejinak je tomu v hnutí ANO 2011, kterému jeho...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Praha/Chrudimsko – Nečekanou, ale ohlášenou návštěvu přivítal ve své kanceláři tento týden prezident Miloš Zeman. Zajímavé je i to, že prý spolu...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 20 hodin
Chrudimsko – Tuto každodenní činnost měl mít v popisu práce někdo jiný, kterého k tomu účelu vybral ve výběrovém řízení Pardubický kraj. Jméno této...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 22 hodiny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 2 hodiny
Chrast – Jeden z posledních stromů, který se počítal mezi nejstarší vysazené stromy v zámecké zahradě v Chrasti založené v 18. století, byl buk...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 2 dny
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudim – Když se František Pilný (ANO 2011) před šesti lety ucházel o místo starosty, sbíral podporu i u handicapovaných spoluobčanů a jednou z...Celý článek »