Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 týdnů 1 den
Nasavrky – Skanzen Země Keltů pořádá v sobotu 24. února od 6 hodin orientační závod s historickým podtextem a příběhem naladěným do mytického a...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 4 hodiny
Nasavrky – Léto definitivně končí, protože právě přichází podzimní rovnodennost. Je to okamžik, kdy Slunce vstupuje do znamení Vah a začíná...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Nasavrky – V sobotu 30. října můžete oslavou keltského svátku zvaného Samhain zakončit sezónu v nedalekém archeoskanzenu. Pro malé i velké...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Nasavrky – Pokud se chcete ještě než spadne listí pokochat pohledem na krásný zářivě žlutý kaštanový sad, vyražte už tuto sobotu na farmářské trhy a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim – V pondělí si připomeneme svatého patrona a ochránce Čech, knížete Václava. Režim opatření k zamezení šíření „čínské chřipky“ nám od...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Sobota a pro mnohé i neděle patří vzpomínkám na naše „věrné zemřelé“. Pátek potom slavnosti všech svatých. Babí léto je podle všeho...Celý článek »
vydáno před 5 let 37 týdnů
Nasavrky - Město z mladší doby železné, keltský archeopark, zapojí v sobotu 11. a v neděli 12. srpna návštěvníky do oprav výmazů na...Celý článek »