Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 9 týdnů
ČR/Pardubický kraj – Vláda jednala s hejtmany všech krajů o tom, jak se bude dále postupovat po čtvrtečním neodhlasování prodloužení nouzového stavu...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 7 hodin
Pardubice – V pátek 9. června od 13 hodin se koná Den Pardubického kraje 2023. Největší kulturní akce regionu nabídne zábavu pro každého. Bohatý...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
PARDUBICE – TECHNOhrátky a také jejich sesterský projekt ZDRAVOhrátky letos předčasně končí svůj program! Úspěšnou seznamku s technickými a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudimsko – Stinná stránka dlouho očekávané dostavby obchvatu už nabývá na rozměrech. Zatímco někomu znehodnotila jeho výstavba bydlení tak, že na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Pardubický kraj – Katastrofické scénáře o ovládnutí Poslanecké sněmovny různými extremisty a populisty se ve volbách 2021 nenaplnily. Vítězové i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – TECHNOhrátky, které se konaly 29. září na Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim, se nesly ve znamení dobré nálady, pohody...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Letos poprvé zavede čtvrtá akce TECHNOhrátek více než 130 žáků základních škol na Chrudimsko. Program jim slibuje dojení, vážení krmných...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Pardubický kraj – Je hysterie ministerstva zdravotnictví okolo nutnosti nosit respirátory u nenaočkovaných dětí ve školách oprávněná? Podívejte se s...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
PARDUBICE – Ačkoliv se už do lavic vrátili všichni žáci, projekt TECHNOhrátky, který je motivuje ke studiu technických a odborných profesí, do škol v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Vzduch už je čistý. Je na úřadě bezpečno? Jaké kroky podniká město proti šíření nemoci COVID-19, se Chrudimské noviny ptaly přímo starosty...Celý článek »