Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 35 týdnů 1 den
Chrudim – Ve středu proběhl kontrolní den na stavbě nové knihovny a tiskový úsek města Chrudim zveřejnil fotky, na kterých je vidět, jak rychle práce...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Volby do zbytečných krajských zastupitelstev jsou u konce a v případě „našeho“, pardubického, nepřinesly žádné velké překvapení. U korýtek dál...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim/Pardubický kraj – Volby do krajských zastupitelstev jsou pro tento rok minulostí. Není žádným tajemstvím a nejspíše ani překvapením, že...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Kdo bude novým hejtmanem, není samozřejmě jasné, byť se někteří kandidáti na tuto funkci tváří...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Pardubice – Piráti v Pardubickém kraji schválili v srpnovém hlasování  krajského fóra povolební strategii, která stanovuje postup v rámci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Pardubice/Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Jako první svou kandidátku odtajnili Piráti, vede ji místní městský zastupitel Daniel...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Lídrem Pirátů pro blížící se krajské volby, a tím i vyzyvatelem Martina Netolického (ČSSD) v boji o křeslo hejtmana, je Chrudimák Daniel...Celý článek »
vydáno před 5 let 33 týdny
Chrudim – Volby do zastupitelstva a senátní volby se nezadržitelně blíží. Spolu s volebními lístky a zvažováním, „komu to tam hodit“, si mohou...Celý článek »
vydáno před 9 let 32 týdny
Chrudim - Možnost příjemného, více než tisícikorunového přivýdělku nabízí blížící se komunální volby, které se tentokrát konají ve dnech 10. a 11....Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Radim - V této obci u Luže zemřel v sobotu ráno sedmasedmdesátiletý člen volební komise. Zkolaboval před budovou, v níž byla volební místnost....Celý článek »