Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Ke kauze Štěpánkova domu ve Štěpánkově ulici, který byl necitlivě přestavěn majiteli, se vyjádřili odborníci ze všech zainteresovaných...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Štěpánkův dům ve Štěpánkově ulici už nic nezachrání. Jeho historická podoba vzala za své. Majitel domu a budoucí provozovatel hospicu ve...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim – Nová podoba Štěpánkova domu ve Štěpánkově ulici přinutila k vyjádření snad každého Chrudimáka. Najde se mezi nimi jen málo těch, jimž se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 32 týdny
Chrudim – Zatímco demolici historicky bezcenného mlýna pod Kopanicí část veřejnosti „obrečela“ a do dnešních dní se s ní nehodlá smířit, faktická...Celý článek »
vydáno před 7 let 37 týdnů
Chrudim - Rodný dům Jana Nepomuka Štěpánka, slavného chrudimského rodáka, prochází rekonstrukcí. Vzniknout by v něm měl denní stacionář pro klienty...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 15 hodin
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 den
Chrudim – Když se František Pilný (ANO 2011) před šesti lety ucházel o místo starosty, sbíral podporu i u handicapovaných spoluobčanů a jednou z...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 3 dny
Chrudim – Město Chrudim vlastními silami letos provádí na úřadě dlouho odkládaný personální audit, který měl odhalit nedostatky v pracovních...Celý článek »