Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – V průběhu července a srpna čekají děti čtyři týdenní kempy, které jinm nabídnou velmi pestrobarevný program, pořadatelem je klub FK...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – Město se rozhodlo nakoupit z vlastního rozpočtu antigenní testy v podobě lízátek pro MŠ Na Valech a ZŠ Dr. Jana Malíka, které...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Česko/Pardubický kraj – Iniciativa WiFi4EU byla financována Evropskou komisí. Podmínkou byla přístupnost signálu „v centrech veřejného...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
iDnes.cz - Systém odměn a trestů, na kterém jsou založeny tradiční školy, způsobuje podle psycholožky Jany Nováčkové závislost dětí na autoritách. „...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Mírov - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) navštívil v úterý 22. srpna hrad Mírov, ve kterém se od 14. století nachází vězeňské...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim – Málokdo ví, že v centru města se lze připojit zdarma k bezdrátovému internetu. Wi-Fi hotspot se nachází na Resselově náměstí a radnice ho...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim – V každém normálním zaměstnání si zaměstnavatel kontroluje, jakou práci jeho zaměstnanci, případně lidé, jimž odměnu za odvedený „job“...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Lepší služby v oblasti internetu a kabelové televize si může užívat přes 4500 domácností z Chrudimi díky modernizaci sítě UPC. Obyvatelé...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Vedení města došla nyní trpělivost s těmi zaměstnanci radnice, kteří v pracovní době brouzdají po internetu namísto toho, aby se věnovali...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Pardubice - Kriminálka začala trestně stíhat manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, ovšem nabízené zboží, i přes...Celý článek »