Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 40 týdnů
Chrudim - Neznámí nepořádníci opět zaúřadovali na Zlaté stezce pod Klášterními zahradami. Chodci, kteří si touto oblíbenou zkratkou podél...Celý článek »
vydáno před 11 let 17 týdnů
Chrudim - Jak už jsme několikrát informovali, černé skládky ve městě bují a nemizí ani poté, co na ně Chrudimské noviny upozorní. Po...Celý článek »
vydáno před 11 let 49 týdnů
Chrudim - Není to tak dávno, co jsme psali o černé skládce, která už několik měsíců hyzdí stezku okolo Klášterních zahrad. I přesto, že se rozrůstá...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 2 dny
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Zlatá stezka prošla nákladnou rekonstrukcí spolu s Klášterními zahradami převážně z peněz Evropské unie před jedenácti lety za  více...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – Soukromé, nebo socialistické vlastnictví? To, co někteří brali jen jako nepovedený vtip, se stává skutečností. O nepochopitelnosti kroku,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Prostor za Pardubskou fortnou rozkvetl do krásy. Tiskový úsek o tom hned informoval a přidal i povedené fotografie jak ze zahradnického...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Letos v květnu tomu bylo už deset let, co se veřejnosti slavnostně zpřístupnily Klášterní zahrady a s nimi také turistický okruh „Zlatá...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Černé skládky vznikají a zase zanikají. Nepořádek se obvykle objeví na nějakém dobře zastrčeném místě, kde má tvůrce skládky dobrou šanci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Černé skládky na území města vznikaly, vznikají a podle všeho vznikat i budou. Přestože je Chrudimákům k dispozici sběrný dvůr a bezpočet...Celý článek »