Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 4 týdny
Pardubice -  Strážníci objevili úplně promrzlého muže, který na nábřeží Závodu míru vlezl do kontejneru na papír a přebýval v něm. Kromě...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Záchranka požádala strážníky o asistenci v Tovární ulici. Krátce po deváté hodině ráno tam byl nalezen ležící muž, o němž nebylo jasné...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Představte si, že jste nic neprovedli a najednou vás začne pronásledovat několik policejních hlídek a ještě po vás začnou střílet. Tak...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – Protestovat proti současnému marasmu se dá různými způsoby. Není to tak dávno, co neznámý „výtečník“ svůj názor na vládní opatření a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – Vánoční akce, které pořádá „Zahradnictví Mikan“, se staly ve městě již tradicí. Míří na ně stovky těch, kdo chtějí shlédnout něco z...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Pardubice - Křížení ulic Kyjevská a Průmyslová čeká rozsáhlá přestavba. Namísto křižovatky, na níž se ulice sbíhají v úhlu 90 stupňů a ještě je zde...Celý článek »
vydáno před 7 let 26 týdnů
Chrudim – V neděli 16. října řešila městská policie nejen oblíbené parkování, ale též dva případy týkající se bezdomovců. V jednom z nich figuruje...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Bítovany - V úterý po třetí hodině odpolední došlo v uvedené obci k dopravní nehodě, konkrétně ke střetu nezletilého cyklisty s ...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Pardubice - O velkém štěstí může hovořit 35letý muž cizí státní příslušnosti, kterého kolem půl šesté večer přejet kombajn.Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Rabštejnská Lhota - Ve středu těsně před polednem havaroval v uvedené obci řidič nákladního auta. Na místo proto ihned mířili přivolaní...Celý článek »