Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Stát, potažmo města, žijí primárně z daní, které vyberou od občanů. Nejde o nic, co by si člověk mohl zvolit – zaplatím/nezaplatím. Daně a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim – Po prvním ročníku Senior festivalu zbyly jen hezké vzpomínky. Senioři byli z akce nadšení, jejich rodinní příslušníci též. „Laskavec“ Tomáš...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Chrudim – Strážci demokracie, nebo naopak odpůrci svobody projevu? Na tuto otázku si musí odpovědět každý, komu se do ruky dostal otevřený dopis Jana...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – V novém roce městská rada obvykle „naděluje“ dary a finanční injekce. Nejinak je tomu letos, kdy prozatím na peněžní pomoc dosáhli tři...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Chrudim - Je třeba, aby se peníze točily, a to i v době, kdy vázne výběr daní státem a města tak mají hluboko do kapsy. Toho si je vědoma i...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 hodin
Chrudim - „Výmluvy, lajdáctví, zanedbaná péče.“ Tato a podobná slova volili zastupitelé města z opozičního hnutí ANO 2011, když přišel při jejich...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Okamura.blog - "Sociální programy ožebračují chudé. Cíleně vychovávají z lidí lenochy a podvodníky, učí je parazitovat na systému. Pozitivní...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - O tom, že ne všechny sporty jsou si v našem městě rovné, se teď přesvědčil místní oddíl šachistů. Milovníci a sportovci vyznávající...Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Chrudim - Výstavba horkovodu v ulicích kolem centra města úspěšně pokračuje a Elektrárna Opatovice (EOP), která za tímto projektem stojí, se...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Chrudim - Oddechnout si nyní mohou dvě ředitelky, jejichž osud má v rukou chrudimská radnice. O dalších šest let bude totiž prodloužen...Celý článek »