Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 35 týdnů 1 den
Chrudim – V úterý večer vyjely tři jednotky hasičů k požáru na poli v blízkosti sídliště Na Větrníku. Vyšetřovatel hasičů určil pravděpodobnou...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 3 hodiny
Chrudimsko – Ve středu 28. června před 15. hodinou byl vidět stoupat nad obcí Kočí černý dým v místech, kde je sběrný dvůr. Začala ale hořet...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Pardubice – Další požár v Semtíně během několika dnů se rozhořel tentokrát v průmyslovém areálu Rybitví, kde vzplanul drtič dřeva. Na místě zasahují...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudimsko – Podle vyšetřovatele hasičů se zatím pracuje se dvěma verzemi požáru, kvůli kterému v pondělí ráno vyjeli hasiči k jednomu z domů v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Pardubice – Co se stalo v Semtíně, stále vyšetřuje policie. Hasičský záchranný sbor nejmenovaného podniku likvidoval od ranních hodin blíže...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Přestavlky – Tři jednotky dobrovolných hasičů a jednotka profesionálů z Chrudimi zkrotily v úterý ráno plameny a silný kouř šlehající vysoko nad...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Luže – Nedělní požár v Luži odhalil strach z planého poplachu a placení za výjezd. Bylo to ale zbytečné a  škody možná mohly být menší. ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
ČR/Pardubický kraj – Hasiči a policisté přijímají od čtvrté hodiny ráno opakovaná hlášení o požárech. Je to ale jen kouř, co lidé pozorují, který sem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudimsko/Ctětín − Filipojakubská noc spojená s pálením velkých ohňů proběhne až za deset dnů, ale řidiči, kteří projížděli ve středu po...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Páteční událost se naštěstí obešla bez ztrát na lidských životech, ale škoda byla předběžně odhadnuta na milion korun. Chrudimští...Celý článek »