Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrudim - Kruhový objezd za nemocnicí významně usnadnil dopravu na nově vybudovanou první část obchvatu města. Přestože řidiči nejprve kritizovali...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Chrudim - Počet a umístění přechodů pro chodce ve městě bude stále „kamenem sváru“ mezi chodci, řidiči aut a městskými úředníky. Mnohde by totiž...Celý článek »
vydáno před 8 let 34 týdny
Chrudim - Množství a rozmístění přechodů pro chodce nikdy nebude takové, jak by si všichni chodci přáli. Jedním z krizových míst bez přechodů je...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Měla to být velkolepá ukázka budovatelského nadšení nového vedení radnice. Ne, řeč není o parkovacím domě na Moravově zahradě. Řeč není ani...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Chrudim – Jízdní řády městské hromadné dopravy nejsou právě ideálně „vyladěné“. Stížnosti na návaznost linek jsou prakticky na denním pořádku....Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudim – Stavba obchvatu utěšeně pokračuje, dopravní situace ve městě však příliš radostná není. Nejen vzhledem k uzavřenému kruhovému objezdu Na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – V úterý 18. února byla v ulici Dr. Milady Horákové slavnostně otevřena nová stanice ZZS Pardubického kraje. Slavnostního aktu se zúčastnily...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Jedním z těch témat, která se objevují s pravidelností v diskusích mezi místními občany, je uvažovaná a dnes již také téměř legendární...Celý článek »