Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 týdnů 4 dny
ČR – Šest univerzit v Praze, Brně, Olomouci, Hradci Králové, Ústí nad Labem a v Plzni obdrželo výhružný email, v němž pachatel, kterému je Policie ČR...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Na zdejším policejním oddělení si byl tento týden vyslechnout sdělení podezření z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice - Matka vyhodila z bytu svého syna za to, že ji surově bil. Sbalila mu všechny jeho věci a klíče od bytu mu sebrala, přesto se mladík...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Hlinsko - Ve středu 15. července přibližně čtvrt hodiny před osmou ranní došlo v ulici Pod Rybníčkem k dopravní nehodě, konkrétně ke střetu...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Skuteč/Krouna/Františky - Policisté z Obvodního oddělení Skuteč řešili první prázdninový den pohřešování 83leté seniorky. Krátce před půl druhou...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Pardubice/Chrudim - Do určité míry pouhá shoda náhod dovedla policisty k 19letého dopadení mladíka, který v průběhu několika uplynulých měsíců...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Pardubice - Jednaosmdesátileté ženě se zřejmě zdál podivný sen, který ji „vyprovodil“ až na chodbu před její byt. Přitom si nešťastně zabouchla dveře...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Pardubice - Netrvalo to ani týden a už znovu, tentokrát policistům z Obvodního oddělení Pardubice 3, se z vloupání do mateřské školky,...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Třemošnice - Do jedné z místních restaurací zavítal ve večerních hodinách 44letý muž se svou sestrou a švagrem. Jeho chování však nebylo zrovna...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Chrast - V neděli po osmé hodině ranní vyráželi policisté zdejšího oddělení k nahlášenému incidentu, který se právě odehrával v jednom z...Celý článek »