Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 26 týdnů
„Reklamy není nikdy dost“ - tímto heslem se pravděpodobně řídí pracovníci MM realit. Jejich typické plakátky zvoucí nové kolegy do príma týmu...Celý článek »
vydáno před 11 let 32 týdny
Chrudim - Načerno vyvěšené plakáty realitní kanceláře zmizí konečně z centra města. Včera se na tom narychlo dohodla radnice se...Celý článek »
vydáno před 11 let 32 týdny
Chrudim - Reklamní plakáty realitky holedbající se nejvyšším počtem prodaných nemovitostí v České republice zaplavily opticky město. Jsou k...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – Jestli všechny reklamní cedule skončí v depozitáři času či na smetišti, nebo budou dál vesele hyzdit fasády historických domů v centru...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim – Okolí Resselova náměstí je vyhlášeno za městskou památkovou zónu. Prakticky každý majitel některé ze zdejších nemovitostí musí mít celou...Celý článek »
vydáno před 10 let 38 týdnů
Chrast - Na zdejší policejní oddělení si přišel 21letý mladík převzít sdělení podezření z přečinů poškození cizí věci a výtržnictví. První...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Chrudim - V úterý půl hodiny po poledni byli strážníci upozorněni na nepovolený výlep plakátů na Žižkově náměstí. Hlídka na místě zjistila, že...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Chrudim - Ohyzdné plakáty "zdobící" nejen centrum města by měly do budoucna buď zmizet, nebo si ti, kdo jsou odpovědní za jejich vyvěšení, musí...Celý článek »
vydáno před 11 let 26 týdnů
Chrudim - Černému výlepu reklamních poutačů jsme se věnovali už několikrát. Přestože po posledním článku na toto téma MěÚ Chrudim prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Chrudim - Kancelář tajemníka vypsala výběrová řízení, z nichž by měli vzejít noví vedoucí odboru kultury, sportu a památkové péče a také vedoucího...Celý článek »