Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 30 týdnů
Pardubice/Chrudim - V reakci na zvýšený počet dopravních nehod s tragickými následky zintenzivnila policie na území celého kraje dopravní...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Hlinsko - Vážná dopravní nehoda se stala dnes před devátou hodinou ranní na výjezdu z města směrem na Havlíčkův Brod poblíž zdejší...Celý článek »
vydáno před 11 let 16 týdnů
Pardubice - V Sakařově ulici jeden z řidičů překročil povolenou rychlost. Na pokyn k zastavení, zareagoval tak, že strážníka objel,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Město Chrudim se probudilo do prvního květnového pracovního dne s neporušenou májkou. Na věnci v 22 metrové výšce nad Resselovým náměstí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudimsko/Luže – Včerejší včasný a profesionální zásah hasičů a Letecké služby Policie ČR zachránil život paraglidistce, která uvízla na stromě....Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Heřmanův Městec – Společnost Machi, s. r. o. z Rosic porušila zákon o odpadech a inspektoři České inspekce životního prostředí (ČIŽP)...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Chrudim – Někteří zdejší obyvatelé si stěžují na neúnosnou průjezdnost vozidel. Během uplynulých týdnů se chrudimští dopravní policisté mimo jiné...Celý článek »
vydáno před 5 let 37 týdnů
Chrudim - Společnost Chrudim IRON & STEEL, s.r.o., která ve městě vyrábí litinové a ocelové odlitky pro tuzemské i zahraniční odběratele, dostala...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Hradec Králové/Skuteč - Inspektoři z České inspekce životního prostředí (ČIŽP) v Hradci Králové uložili pokutu 100 tisíc korun podnikateli...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudim – Před rokem město informovalo Českou inspekci životního prostředí o nešetrném ořezu akátů před obchodním domem Tesco. To si u společnosti AB...Celý článek »