Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 45 týdnů
Skuteč - Na strážníky zdejší městské policie se hned po ránu obrátila se žádostí o pomoc prodavačka místní prodejny ve Smetanově ulici s tím, že pod...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Skuteč – Různorodá práce v terénu, neustále se měnící okolnosti, záchrana zvířat nebo školení dětí. I to je jejich práce. S očekáváním už skoro rok...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Skuteč - Od 1. srpna budou ve skutečských ulicích nově k vidění asistenti prevence kriminality. Ti budou doplňovat hlídky městské policie a pomáhat v...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Skuteč - V pátek dopoledne dorazila k místním strážníků zpráva o tom, že v domě v ulici Boženy Němcové značně lomcuje dveřmi neznámý...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Skuteč - První listopadový den, jen několik málo minut po půlnoci, si strážníci při své obvyklé obchůzce povšimli muže, který vychází z jedné z ...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Pardubice - Na tísňovou linku 156 s žádostí o pomoc se obrátil jistý cizinec, neboť zjistil, že mu někdo v ranních hodinách naboural jeho...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice - Toaletu z květináče před obchodem si za bílého dne udělal jeden z mladíků čtyřčlenné party, která si to štrádovala po třídě...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Proseč - V pátek v 7:00 hodin přijali strážníci oznámení od vedoucího zaměstnance místní firmy, že na jejich zahradě nalezli podezřelý předmět...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Proseč - Skutečští strážníci zajišťovali v uvedeném městě veřejný pořádek a řídili křižovatku při konání cyklistického závodu s názvem...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Pardubice - Prostřednictvím  tísňové linky se na strážníky městské policie obrátila žena s tím, že v  Přerovské ulici má u domu hada...Celý článek »