Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 13 týdnů 4 dny
Chrudim – Rozbité sklo u jedné z výloh ve Štěpánkově ulici asi nikdo moc nepovažoval za stopu po loupežném činu, a přesto to tak bylo. První úspěšný...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 4 dny
Pardubický kraj – Z ranče blízko Kunětické hory zmizeli dva mufloni. Co vypadalo na začátku jen jako útěk z obory, nakonec vyšetřuje policie opět...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubicko – Policisté na Pardubicku za včerejší den přijali několik oznámení týkajících se podvodů v internetovém prostředí. Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudimsko – Obávanému zloději, který kradl jízdní kola po celém okrese, bylo 26 let a vydělával si tímto způsobem na drogy. Než ho policie zadržela...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Strážníci řešili včera po setmění kuriózní případ. Netýkalo se to ale kupodivu svátku zesnulých, i když minimálně oznamovateli možná...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudimsko – Jenom od června do října roku 2022 kradla dvojice zlodějů v Chrudimi, co jim přišlo pod ruku. Většinou šlo o jízdní kola. Žena (27) je...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudimsko – Muž (29) a žena (40) skončili po opakovaném obvinění z několika trestných činů ve vazbě a hrozí jim vězení s maximální výší od 2 do 5...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Chrudimští strážníci se můžou díky všímavému oznamovateli pochlubit úspěšným zásahem v zahrádkářské kolonii u Ploché dráhy, kam...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Pardubice – Do doby dokončení výstavby terminálu B vedle hlavního nádraží bude autobusové nádraží sloužit svému účelu. Po té ustoupí výstavbě...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudimsko – Kradou se nejen ve městech, ale i po okolních vesnicích. Řeč je o katalyzátorech. Na pozoru by se měl mít bohužel každý, kdo nechá svoje...Celý článek »