Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 49 týdnů
MŠ Strojařů se v letošním roce zúčastnila nově vzniklé tradice v oceňování pedagogů v Pardubickém kraji. Ocenění, jehož součástí je...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Město proto muselo vypsat nové výběrové řízení, kterého se zúčastnila jedna jediná uchazečka, ale s bohatými zkušenostmi. Nastoupí do práce...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Pardubice – Adrenalinový zásah čekal před pátečním obědem strážníky při pochůzce u pardubické Nerudovy ulice. Než přijeli hasiči, na místě už...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Kupredudominulosti.cz – Na začátku tohoto roku patřily k vůbec nejposlouchanějším na Svobodném univerzu tři rozhovory, ve kterých byl hostem...Celý článek »
vydáno před 6 let 15 týdnů
Chrudim – O vzniku školských obvodů i pro mateřské školy, Chrudimské noviny již informovaly. Město muselo u školek, jejichž je zřizovatelem, vytvořit...Celý článek »
vydáno před 6 let 25 týdnů
Chrudim – Uspořit na nákladech za bydlení chce každý. Nejinak tomu je i s institucemi, které zřizuje Město Chrudim. V minulosti tak vzbudila...Celý článek »
vydáno před 7 let 40 týdnů
Respekt - Není jich mnoho, ale přibývají. Rozbíjejí si hlavu o zeď nebo se tlučou pěstmi do tváře. Házejí věcmi kolem sebe, proskakují okny, vrhají...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Pardubice - I v letošním roce se Pardubický kraj zapojí do mezinárodní kampaně „Vlajka pro Tibet“. Kraj tak pokračuje v tradici vyvěšování...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Přestože místní pobočka Strany svobodných občanů ještě nezavršila úspěšným hlasováním vlastní návrh na „rozklikávací rozpočet“, zveřejnilo...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Chrudim - Poté, co město začátkem srpna schválilo vypsání výběrového řízení na novou ředitelku MŠ Strojařů, přihlásily se hned tři dámy, které měly o...Celý článek »