Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 32 týdny
Čelákovice - Na začátku reprezentační přestávky se chrudimští domluvili s pražskou Slavií na přípravném utkání ve středočeských Čelákovicích. V...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Praha - Cesta chrudimských fotbalistů MOL Cupem skončila v osmifinále. Na hřišti pražské Slavie zvítězil domácí favorit díky kvalitnímu prvnímu...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Ústí nad Orlicí - Lídr České fotbalové ligy má za sebou úspěšný vstup do jarní části. Ve východočeském derby na hřišti Ústí nad Orlicí se Chrudim...Celý článek »
vydáno před 7 let 29 týdnů
Chrudim - Velké utkání, 3 450 diváků a vítězství pražské Slavie. Třetiligové MFK Chrudim v souboji s hvězdným soupeřem ostudu rozhodně neudělalo,...Celý článek »
vydáno před 7 let 29 týdnů
Chrudim - Sváteční den 28.9. bude velmi významný zejména pro chrudimské fotbalisty, funkcionáře a fanoušky. Na Městský fotbalový stadion Za Vodojemem...Celý článek »
vydáno před 7 let 33 týdny
Ve 3 kole MOL Cupu přivítá mužstvo Pavla Jirouska zvučného soupeře - SK Slavii Praha. Se Slavii jsme se v roce 2014 utkali ve druhém kole poháru a...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Praha - Úvodní přípravné utkání na jarní část České fotbalové ligy mají chrudimští fotbalisté za sebou. A ne hned ledajaké! Na umělé trávě pražského...Celý článek »
vydáno před 9 let 40 týdnů
Chrudim - Úvodní přípravné utkání MFK Chrudim na následující třetiligovou sezónu skončilo pro svěřence trenéra Pavla Jirouska vítězstvím. S juniorkou...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Vše se rozjíždí nanovo. Příprava chrudimského týmu se opět nastartuje na plné otáčky, jako prvním sokem dorazí do chrudimi juniorský výběr...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Praha / Mladá Boleslav - Vstup do svých soutěží mají za sebou mládežnické týmy MFK Chrudim a nikdo z nich si to takto nepředstavoval. Šestnáctka si...Celý článek »