Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 13 týdnů
Horka/Silnice - Pár minut před druhou hodinou ranní do sebe napálila v místnbí křižovatce dvě osobní auta, konkrétně Ford Galaxy a Volkswagen...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 4 dny
Chrudim – Když se na jedné z chrudimských fasád nedávno opravovaného bytového domu vedle Hotelu Bohemia objevila nová barva, vyvolalo to u některých...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudimsko – Kvůli dostavbě obchvatu jsou na více místech rozbité silnice. Správa a údržba silnic Pardubického kraje (SÚS) už teď monitoruje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudimsko – Nadešel čas a Pardubický kraj vyhlásil v kongresovém sále multifunkčního centra Golf Resort Kunětická hora výsledky hodnocení...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Kvůli dobudování obchvatu je uzavřena od minulého pondělí kvůli dopředu ohlašované rekonstrukci, silnice z Chrudimi na Medlešice. To ale...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Řestoky – Dříve by se sem dalo vjet vysokou rychlostí přes hluboké výmoly snad jedině tryskáčem. Od té doby, co se ale opravila silnice přes Tři...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Řestoky – Na silnici ze Tří Bubnů do Řestok je po dlouhé době opět nebývalý provoz. Zkratka, před kterou ještě včera varovaly a znemožňovaly průjezd...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudimsko-Hlinecko – Zatímco modernizovaná silnice mezi Vršovem a Trhovou Kamenicí je již od října průjezdná, za necelý měsíc se budou moci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce komunikací po stavebních pracích se nevydaří vždy tak, jak by si investor představoval. Nejčastějším investorem bývá v případě...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim – Není žádným tajemstvím, že nejen v době dopravních špiček si řidiči rádi krátí cestu po takzvaném „malém obchvatu“. Jedná se o silnici,...Celý článek »