Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 27 týdnů
Pardubice - Matka vyhodila z bytu svého syna za to, že ji surově bil. Sbalila mu všechny jeho věci a klíče od bytu mu sebrala, přesto se mladík...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Ronov nad Doubravou - Pootevřené dveře stačily cizímu vetřelci, aby nenápadně vnikl do domu, kde se schoval do špajzu. Pak čekal, až majitelé z ...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Pardubice - Netrvalo to ani týden a už znovu, tentokrát policistům z Obvodního oddělení Pardubice 3, se z vloupání do mateřské školky,...Celý článek »
vydáno před 9 let 32 týdny
Třemošnice/Běstvina - Dnes před osmou hodinou ranní zasahovali profesionální hasiči ze Seče a dobrovolní z Třemošnice u dopravní nehody, při níž...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Slatiňany/Dražkovice - Před pár dny se chrudimským policistům podařilo ve velmi krátké době objasnit dva případy vloupání, pro něž policejní komisař...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Třemošnice - V pátek krátce po 14. hodině přepadl místní banku zatím neznámý lupič. Na všechny přítomné křičel: „Všichni na zem!“. S nějakou věcí v...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 4 dny
Chrudimsko – Dodávka je na šrot, ale všichni přežili. Další řidič (28), který přehlédl železniční přejezd bez závor a značku přikazující...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – Po předchozím upozornění Chrudimských novin na podvodné praktiky některých společností, které se snaží prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Třemošnice – Ve čtvrtek 25. srpna od 10 do 17 hodin čeká na návštěvníky Berlovy vápenky den plný zábavy, a to nejen pro rodiny s dětmi. Do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Třemošnice – Průmyslová zóna se změní na pozemky pro výstavbu rodinných domů? Občanská iniciativa části zastupitelů Třemošnice dokázala prosadit...Celý článek »