Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 30 týdnů
Miřetice/Nasavrky - Ve čtvrtek před 16.30 hodinou sem vyrážela k dopravní nehodě jednotka hlineckých hasičů. Čelně se zde střetla dvě...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Zaječice/Chrast - Ve středu odpoledne zde zezadu do sebe narazila dvě osobní auta. Jedním byla Škoda Felicia a druhým BMW. Řidič škodovky se na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudimsko – Žena, která si úterní cestu z práce krátila přes Zaječice, může mluvit o zázraku, že je naživu, a na 13. duben asi nikdy nezapomene....Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim/Kočí - Hasiči zasahovali v pondělí před 17. hodinou u dopravní nehody, k níž došlo na silnici za Chrudimí směrem na obec Kočí. Mezi...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Zaječice - Profesionální hasiči z Chrudimi vyráželi v pondělí v odpoledních hodinách k čelnímu střetu dvou aut.Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Zaječice - V neděli 6. září, podle všeho před třetí hodinou ranní, došlo k požáru restaurace ve zdejším sportovním areálu. „Požár byl nahlášen na...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Nasavrky - K havárii nákladního auta vyjížděli v úterý ve 12.48 hodin profesionální hasiči z Chrudimi a dále dobrovolní hasiči z ...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Orel/Pardubice - O štěstí v neštěstí může hovořit řidič osobního auta, který narazil těsně před pondělním polednem do zábradlí v Orli. „Ve voze...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Nasavrky - Ve čtvrtek v 13.26 hodin zasahovali hasiči z Chrudimi a dobrovolní hasiči z Nasavrk u dopravní nehody, při níž došlo ke...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Heřmanův Městec - Profesionální hasiči z Chrudimi a místní dobrovolní hasiči vyráželi k nehodě tří aut. Jednalo se o dodávku, náklaďák a...Celý článek »