Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 42 týdny
Skuteč - Loni v listopadu jsme čtenáře informovali o případu falešného číšníka, který zmizel s osmi tisíci korunami, sotva se nechal zaměstnat....Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Skuteč - Zdejší policie aktuálně stíhá 20letého mladíka, který má na triku trestný čin nebezpečné vyhrožování. Dotyčný vyhrožoval o tři roky staršímu...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Skuteč - Krátce po deváté hodině ranní došlo na Palackého náměstí k loupežnému přepadení. Lupič srazil k zemi 85letou a následně jí z ...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Skuteč - Devítiletý chlapec si na zahradě ověřoval své zkušenosti ve vázání uzlů, kterým se naučil na letním táboře. Zřejmě nešťastnou náhodou...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Skuteč/Leština - Zdejší policisté zjišťují, kdo okradl místního chovatele ovcí o elektrický ohradník, který je měl ochránit před volným pohybem a...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Skuteč - S tuctem dosažených bodů za dopravní přestupky by se za volant motorového vozidla sedat rozhodně nemělo. To už teď ví i 55letý řidič,...Celý článek »
vydáno před 9 let 42 min
Skuteč - Zdejší policie aktuálně stíhá 19letého mladíka pro podezření z přečinu krádeže. Toho se dopustil při návštěvě u své 18leté...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Chrudim/Skuteč - Během prvních 14 dnů eviduje chrudimská policie už šest případů krádeží vloupáním do rekreačních chalup. Ten poslední se stal na...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Skuteč/Luže - Od února se policisté zdejšího oddělení zabývali případem vloupání do jedné z chalup v Luži. Podle policejního mluvčího...Celý článek »
vydáno před 9 let 45 týdnů
Vrbatův Kostelec - Skutečští policisté aktuálně pátrají zloději, který se neobával vstoupit v uvedené obci na zahradu u jednoho z rodinných...Celý článek »