Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 5 dnů
Chrudim - Zdejší policie aktuálně pátrá po totožnosti ženy, která ve čtvrtek 19. března po osmé hodině ráno přišla do prodejny Teta. Právě z ní...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Pardubice - V pondělí dopoledne byli policisté voláni do jedné místní prodejny s oblečením. Důvodem bylo zadržení zlodějky zboží....Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudimsko – Muž (29) a žena (40) skončili po opakovaném obvinění z několika trestných činů ve vazbě a hrozí jim vězení s maximální výší od 2 do 5...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Pardubice – Zabezpečte si střechu. Může se jinak stát, že se vám na ni vyšplhají nezvaní hosté. V těchto dnech by se možná měli mít majitelé...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Slatiňany - Oči pro pláč zůstaly majiteli zdejšího pozemku, když zjistil, že mu odsud neznámý zloděj ukradl věci za téměř 65 tisíc korun.Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrast - Zdejší policie aktuálně pátrá po zloději, který ukradl měděné kabely. Zůstala za ním škoda za 45 tisíc korun.Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Pardubice - Neznámý pachatel využil zaneprázdněnosti účinkujících, kteří v předvánočním čase hráli na pódiu na Pernštýnském náměstí koledy k tomu,...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - Nepříjemnou zkušenost má 29letý muž z Chrudimska, který přišel na to, že mu kdosi neznámý vybral z účtu 50 tisíc korun.Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Pardubice - Policie pátrá po neznámém pachateli, který nejspíš během víkendu ukradl z nejmenované oční ordinace přístroj pro měření zraku, jehož...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Pardubice - Jednatřicetiletý muž oznámil na Obvodním oddělení Pardubice 1, že se 18. září sešel s o tři roky mladší ženou, odjeli do hotelového...Celý článek »