Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Pardubice – Veřejné zakázky, které zadávalo statutární město Pardubice, Služby města Pardubic a Rozvojový fond Pardubice jsou pod drobnohledem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Ukazuje se, jak moc by měli být lidé v nadcházejících volbách všímaví k populistickým formulacím o určených cílech, které vlastně ani...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Věčné téma: horkovod ve vlastnictví elektrárny Opatovice, která již v minulosti získala dotaci na jeho zakopání, a město Chrudim, které...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Opatovice nad Labem/Chrudim - I přes meziroční růst cen elektřiny a plynu převyšující v některých případech i 10% je cena tepelné energie z...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Pardubice - Dostupnost služeb a transparentnost úřadu vynesly pardubickému magistrátu první místo v anketě ministerstva vnitra o nejpřívětivější úřad...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Pardubice - Předběžné hospodářské výsledky roku společnosti East Bohemian Airport naznačují, že společnost v roce 2017 hospodařila, oproti plánu,...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Je to obdobná situace, jako když mobilní operátor nabízí svým dlouholetým klientům telefon zdarma. Opatovická elektrárna věnovala...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Pardubice - Téma obchvaty v Pardubicích je stále aktuální. Přípravy toho severovýchodního již běží, první návrhy kupních smluv jsou v těchto dnech...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Pardubice - Město po čtyřech letech znovu prozkoumá dopravní chování svých obyvatel. Na základě výsledků dotazníkového šetření tak zjistí, kolik...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Pardubice - Hradecko-pardubická aglomerace pokračuje ve svém úspěšném naplňování schválené strategie ITI. Už v roce 2016 vypsala jako první ze sedmi...Celý článek »