Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 1 den
Pardubice – Veřejné zakázky, které zadávalo statutární město Pardubice, Služby města Pardubic a Rozvojový fond Pardubice jsou pod drobnohledem...Celý článek »
vydáno před 5 let 49 týdnů
Pardubice - Dostupnost služeb a transparentnost úřadu vynesly pardubickému magistrátu první místo v anketě ministerstva vnitra o nejpřívětivější úřad...Celý článek »
vydáno před 6 let 10 týdnů
Pardubice - Předběžné hospodářské výsledky roku společnosti East Bohemian Airport naznačují, že společnost v roce 2017 hospodařila, oproti plánu,...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Pardubice - Téma obchvaty v Pardubicích je stále aktuální. Přípravy toho severovýchodního již běží, první návrhy kupních smluv jsou v těchto dnech...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Pardubice - Město po čtyřech letech znovu prozkoumá dopravní chování svých obyvatel. Na základě výsledků dotazníkového šetření tak zjistí, kolik...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Pardubice - Hradecko-pardubická aglomerace pokračuje ve svém úspěšném naplňování schválené strategie ITI. Už v roce 2016 vypsala jako první ze sedmi...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Pardubice - Sběr bioodpadu vstupuje v Pardubicích do „desítkového“ roku. Začal desátý rok separace zeleného odpadu a zájemců o tuto placenou službu...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Pardubice - Stavba nové odbavovací haly pardubického letiště může začít. Přímo „na místě činu“ 5. května uzavřeli zástupci investora a dodavatelské...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Pardubice - Rada města rozhodla o poskytnutí prvních dotací z Programu podpory kultury v letošním roce. Pardubická kultura v roce 2016 dostane jeho...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Pardubice - Nový primátor města Martin Charvát (ANO 2011) má zájem stát se členem vedení opatovické teplárny (EOP) a chce dohlédnout na to, aby...Celý článek »