Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudimsko – Na první pohled šílenou nehodu, která se odehrála včera před čtvrt na čtyři odpoledne na silnici I/37 na křižovatce mezi Svídnicí a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Pardubický kraj – Policisté během trvající lovecké sezóny provedli na čtrnácti místech kontroly zbraní a zbrojních průkazů i průkazů zbraní celkem u...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudimsko – Kriminalisté zatím nikoho neobvinili, ale střelná zbraň byla na místě zabavena. Nad tím, co se odehrálo včera v 11:36 nedaleko Hrochova...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Chrudim – Zima jako koncem října, přes den však teplo babího léta. Předposlední víkend září slibuje skutečně hezké počasí, byla by proto škoda...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim – Červenec končí, počasí dopřává dny tropické a sucho se prohlubuje. Ideálně strávený čas v těchto dnech představuje deka položená u rybníka...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim – Následující víkend patří dětem libovolného věku. Začíná totiž červen a jeho první den je „zasvěcen“ všem, kdo se na svět ještě nezapomněli...Celý článek »
vydáno před 4 roky 52 týdny
Chrudim – Zmrzlí muži si snad definitivně odnesli nehezké počasí, zimu a hrozbu ranních mrazíků. Víkend slibuje opravdu květnové teploty a přes...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim – Leden nám prozatím přináší jen samá pozitiva. Příjemně sněží, teploty nejsou nikterak dramaticky pod nulou, občas vykoukne zpoza mraků...Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Chrudim – Sotva nám skončily Vánoce, začíná plesová sezóna. Kdo nemá příliš v lásce tanečky v noblesní a často docela chladné atmosféře, jíž přináší...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Sobota patří Ležákům. Zůstávají sice trošku ve stínu větších a slavnějších Lidic, utrpení místních obyvatel, kteří zaplatili za atentát na...Celý článek »