Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrast - Celní správa odhalila zhruba před měsícem větší množství podezřelé látky a dalších věcí ve vozidle sedmadvacetiletého řidiče. Případ byl...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 2 dny
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 1 den
Chrudimsko – Na první pohled šílenou nehodu, která se odehrála včera před čtvrt na čtyři odpoledne na silnici I/37 na křižovatce mezi Svídnicí a...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 3 dny
Chrudim – Informace o místní drogové situaci už se rozebíraly i na posledním jednání komise pro bezpečnost města a prevenci kriminality. Vrchní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudimsko/Skuteč – Kdyby býval řidič s polskou poznávací značkou neudělal osudovou chybu na skutečské křižovatce, unikl by vyšetřování celní správou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudimsko – Na vyjížďku na kole asi jen tak nezapomene žena, kterou na silnici třetí třídy mezi obcemi Vížky a Lukavice v pondělí odpoledne...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
ČR/Chrudim – Akci, nad kterou převzal záštitu Výbor pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice Senátu Parlamentu ČR, organizuje občanské...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Že si Chrudimáci musí často dávat pozor na to, aby se jim v nestřeženém okamžiku někam nezapíchla stříkačka, už je běžná věc, nad kterou se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Pardubický kraj – Skoro dva roky si muži mysleli, že jim prodej pervitinu nepozorovaně prochází. Však si taky za tu dobu přišli podle odhadu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Lukavice – V rámci pátečního výjezdu na Chrudimsko navštívil hejtman Martin Netolický (ČSSD) obec Lukavice nedaleko Nasavrk. Se starostou...Celý článek »