Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 20 týdnů
Nasavrky - Policejní oddělení v Chrasti se aktuálně zabývá případem opilce, jenž se nechoval dle podmínek sjednaných s nájemcem bytu, v...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Ronov nad Doubravou - Pootevřené dveře stačily cizímu vetřelci, aby nenápadně vnikl do domu, kde se schoval do špajzu. Pak čekal, až majitelé z ...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Hlinsko - Před půlnocí byla policejní hlídka žádána v jednom z místních barů. Důvodem byli dva opilci ve věku 40 a 18 let, kteří se sotva...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Pardubice - Kolem třetí hodiny odpoledne narazila policejní hlídka v jedné z místních ulic na 32letého řidiče Škoda Felicie, který krátce...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Pardubice - Na dopadení pachatele opět přispěla všímavost spoluobčanů a dobrá spolupráce městské a republikové policie. V úterý před 22. hodinou...Celý článek »
vydáno před 9 let 22 týdny
Chrudim - V pondělí před 18. hodinou vyrážela policejní hlídka k oznámenému případu napadení ženy v jednom z místních bytů. Než však...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Chrudim - V odpoledních hodinách kontrolovala policejní hlídka v jisté obci na Chrudimsku auto Škoda Fabia. Jeho řidič sice zastavil, ovšem...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrast - Policejní hlídka narazila v centru města, poblíž tamního kostela, na 64letého žíznivce, který si dopřával alkohol. Lahev, ze které...Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Ronov nad Doubravou - Bylo hodinu po poledni, když policejní hlídka z třemošnického oddělení vyrážela na oznámení o opilci, který se válel ve...Celý článek »
vydáno před 11 let 19 týdnů
Ronov nad Doubravou - Těsně před půlnocí zde zakročovali policisté z třemošnické služebny proti agresivnímu opilému vandalovi. Na náměstí se...Celý článek »