Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Všichni obyvatelé města si teď nemohli nevšimnout, že jim do schránek dorazil něco barevného a zcela nového. Nejedná se o reklamní leták...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Porušuje chrudimská radnice zákon o svobodném přístupu k informacím? Takto se ptala redakce Chrudimských novin na začátku loňského října poté,...Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Chrudim - Pozorným čtenářům Chrudimských novin jistě neuniklo, že je chrudimská radnice vůči naší redakci už delší čas skoupá na slovo a že její...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Přiznáváme se, že ve včerejším článku došlo původně k přehlédnutí a slova tiskového oddělení byla nechtěně omylem vydávána za vyjádření...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Někdo to označí za „prošmírovanost“ a důkaz existence velkého spiknutí, jehož cílem je kontrolovat občany na každém jejich kroku. Jinému...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Bezradnost a přešlapování na místě. I tak se dá definovat spolupráce, nebo spíše „nespolupráce“ s partnerskými městy. Začalo to už za...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim – Hádka o schůdky do bazénu. I tak se dá nazvat výměna názorů mezi tiskovým mluvčím radnice Alešem Prokopcem a městským zastupitelem Jiřím...Celý článek »
vydáno před 5 let 49 týdnů
Chrudim – Změna způsobu, jakým se v centru města platí za parkování, přinesla mnohá pozitiva. Město sice po několika týdnech zrušilo možnost hradit...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Chrudim – Trhy a jarmarky, jež pořádá město na Resselově náměstí, připomínají často mnoho variací na stále stejné téma. Problematice se Chrudimské...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Úředníci místního městského úřadu se mohou dmout pýchou. V krajském kole prvního ročníku soutěže „Přívětivý úřad“ převálcovali všechna...Celý článek »