Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – O zanedbané a rozpadající se kašně v parčíku u hotelu Centrál Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Několikrát se také vedení města...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Předvolební sliby jsou jedna věc a povolební realita věcí docela jinou. Než město najde finance na rekonstrukce parčíků a fontánek, bude...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Chrudim - Parků ve městě se nachází hned několik a radnice se postupně snaží uvádět jejich mnohdy dost tristní stav do podoby, která by nevzbuzovala...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Chrudim - Parčík u fontány naproti hotelu Central, v němž se kromě unikátní moderní plastiky a mozaikou vyzdobeného jezírka nachází jen občasná...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Chrudim - Radnice se rozhodla podpořit biodiverzitu druhů vázaných na stojaté vody jen pár kroků od centra města. Jinak si ani nelze vysvětlit její...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 1 den
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – Staronová sportovní hala bude kompletní až za další dva roky a první etapa potrvá až do srpna. Už teď ale některé překvapuje vzhled fasády...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Hokejový klub Dynamo Pardubice dostane dlouhodobou smlouvu o podnájmu v prostorech Sportovních areálů města Chrudim (SAMCH). V pondělí o...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 2 dny
Chrudim – Chrudimská pobočka Unicorn má stále větší potenciál a získává stále lepší renomé. Nejenže úspěšně pracuje na řadě energetických...Celý článek »