Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Situace, na kterou Chrudimské noviny už upozorňovaly, a jež se týkala žlutých čar umístěných na některých křižovatkách, začíná nyní...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 1 den
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Aby se mohl postavit parkovací dům s napojením do Rubešovy ulice, musely by se vykoupit pozemky. Tento krok ale svým rozhodnutím už ze...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Na základě Stanovení místní úpravy povolené formou opatření obecné povahy bude prováděno nové svislé a vodorovné dopravní značení....Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Původně tu mělo být podzemní parkoviště, jež se stalo součástí projektu rekonstrukce sportovní haly. Oprava dožilého „svatostánku“ sportu...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Chrudim – Rekonstrukce plynovodu proběhla v minulých měsících na Palackého třídě a přinesla s sebou dopravní omezení. Stejně tak museli dělníci...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim - Dopravní značení ve městě není vždy nejlepší. Ať už se jedná o historické centrum města zaplevelené dopravními značkami tak, že si jich...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Chrudim - Redakce Chrudimských novin dostává od svých čtenářů nezřídka kuriózní podněty. Jedním z nich byl i podnět čtenáře, který se představil jako...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim - Změny v dopravním značení, které má na svědomí nově zavedená jednosměrka v sídlišti Víta Nejedlého, místní lidé převážně vítají....Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Zatímco obyvatelé Malecké ulice marně čekají na omezení rychlosti jízdy a alespoň jeden malinkatý přechod pro chodce, zaznamenávají kolem...Celý článek »