Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Blokové čištění začne na pozemcích a komunikacích ve vlastnictví města už v úterý 28. března. Proč se některým místům čištění pravidelně...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Akcí tohoto týdne se prozatím stalo odtažení jednoho autovraku. Starosta František Pilný (ANO 2011) si k tomu zavolal i kameramana. Ten tak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Jak dopadl nekonečný boj za čistotu města a odhalil úklid po dešti, jak se vyhazují peníze oknem? Chrudimská samospráva si může připsat další...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – S vraky aut, jako nenápadnou a dlouhotrvající nemocí, bojují všechna města v České republice, Chrudim nevyjímaje. Chrudimské noviny o...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim – Najít parkovací místo kdekoliv na parkovištích v úřední den, je v podstatě zbytečná snaha. Všechna bývají bez výjimky obsazená. Nejinak...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Chrudim - Mnoho povyku pro nic. Asi tak by se dalo charakterizovat páteční blokové čištění města v sídlišti Na Větrníku. Přestože jsou zdejší...Celý článek »
vydáno před 12 let 19 týdnů
Chrudim - Sídliště Na Větrníku se potýká se zoufalým nedostatkem parkovacích míst. Zdejší obyvatelé jsou zde mnohdy nuceni parkovat na okolních...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – I letos začne od poloviny dubna až do konce června ztrpčovat lidem život blokové čištění ulic podle zaběhnutého harmonogramu. Každý rok...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Město bojuje s nedostatečnou kapacitou svých parkovišť. Od dubna se zvýší poplatky za parkování na městských komunikacích. V centru města...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »