Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 43 týdny
Chrudim - Velkou pozornost vzbudil před časem materiál Chrudimských novin, v němž byl popsán nešvar, jenž se rozmáhá na náměstíčku před budovou...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 6 dnů
Chrudim – Vítězem krajského kola soutěže o Cenu za nejlepší přípravu a realizaci Programu regenerace MPR nebo MPZ za rok 2023 se stala Chrudim.Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 1 hodina
Chrudim – Připadáte si někdy v Chrudimi jako v Kocourkově? Do města se úředníci nevydávají na vlastní pěst a spoléhají se především na hlášení...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 6 dnů
Pardubice – Tiskové oddělení Správy železnic dnes uveřejnilo zprávu, že Centrální komise Ministerstva dopravy ČR schválila realizaci nové zastávky...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Pardubický kraj – Program regenerace městské památkové rezervace (MPR) a městské památkové zóny (MPZ) je nástrojem k obnově kulturních památek v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Chrudim – Jakmile napadne troška sněhu, vyjedou na silnice sypače s radlicí a solí. Nejinak se, bohužel, děje i na chodnících v centru města....Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – Postupné rozvolňování přísných pravidel, která zavedla vláda České republiky, neznamená zdaleka jen příjemné novinky. Jednou z těch, která...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Parkování v těsném sousedství Tyršova náměstí, respektive sportovní haly, nelze považovat za ideální. To ví nejspíše každý obyvatel města....Celý článek »
vydáno před 5 let 30 týdnů
Pořádně se vyspat, především v létě, to je pro mnohé z nás často neuskutečnitelná tužba. Nejen vedro nedovoluje otevřít okno a vdechovat osvěžující...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Kameny zmizelých již na dlažbě v chrudimském centru zdomácněly. Připomínají osudy mnohdy neznámých dávných obyvatel města, kteří „zmizeli“...Celý článek »