Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Skuteč – Muž schovával až do své smrti pod střechou svého domu nevybuchlý útočný granát. Přišlo se na to až při uklízení půdy. To ale není vše. Místo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim/Budiskav – To, co mělo být původně jen nedělní rodinná procházka po vsi, se brzy proměnilo v nebezpečné drama, když dívenka přiběhla po dně...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Hlídacípes.org – Více než polovina Čechů opakovaně uvěřila falešným zprávám, upozornil nedávno mezinárodní průzkum agentury Ipsos. Větší podíl lidí,...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Hlinsko - Zdejší policie aktuálně stíhá 48letou ženu podezřelou z přečinu zatajení věci. Počátkem prosince si totiž ponechala nalezený mobilní...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Pardubice - Strážníkům volala obyvatelka domu, že v místě, kde bydlí, se ozývá naléhavé ženské volání o pomoc. Jak se ukázalo, dotyčnou měla být...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Pardubice - Na tísňovou linku 156 se o půl čtvrté ráno obrátil pracovník ostrahy s tím, že pozoruje mladíka v bílém svetru, který na...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Pardubice - Strážníci městské policie se i nadále a stále častěji setkávají s podomními prodejci, kteří nabízejí nové smlouvy na energii. Ne...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Pardubice - Auto stojící v zákazu zastavení zaujalo hlídku měststké policie, která projížděla zrovna kolem. Rozhodně nechtěla nechat uvedený...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Pardubice - Strážníci se během jediného dne potýkali se zloději, kteří v pěti případech kradli v obchodech.Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Pardubice - Po tísňové lince 156 přijali strážníci oznámení na dva mládence, kteří měli v ulici K Vápence přelézt plot a pohybovat se na...Celý článek »